ayat-ayat di hati bukan di kpele (ok ka cam 2?)

Salam.

Buat pertama kali aku post dalam blog ini, sebab ak memang x reti blog2 nie sebelum nie, owg Bandar cakap, BUTA IT. Hehehe!!! Kengkawan sume, aku nk bgtaw kowg sume pogram kita di Melaka 2 x jadi atas sebab2 yg x dpt nk dielakkan. So, ak serahkan smula tggungjawab nie pd pengarah pogram Datin Miza tuk tentukan langkah strusnya erk. Nie sebab H1N1 n En Zozli yg kami deal 2 dia br je trnasfer syarikat len n dia sibuk wat masa nie. So ak batalkan trus kontrak ngn dia 2. Aku hrp, owg yg bertggungjwb pas nie dpt wat terbaik, 2 pun kalo nk wat ar. Satu g pasl duit kowg 2, kowg tny Naim. Maybe dak2 2 ad prncangan len kot.


Hmm terlalu bnyk pengalaman ngn kowg sume spnjang 3 thun lbh nie. Mcm2 ragam n prngai kita dpt tgk. (termasuk aku gak ar).Dulu kurus, la nie, kurus jugak. Heheh... Ida, jgn makan hati yew!!! Maybe nie yg 1st n last ak post kot, sbb ak x de ms lah nk post2 blog nie. Aku enjoy kawan ngn kowg sume. Hope kowg sume x kecik hatilah ngn ak. Beselah gurau2 usik2 manja 2. heheh!!! Satu g x de yg speacial dlm kita bekawan, sume adalah kawan bese ja. (so jgn ad wat statement pas nie ak rapat ngn achit) pergh mnagis ayat 2. hehehe!!!!

Kowg sume hopefully akan jd cikgu yg baek nnT. Tp sblm kita p praktikum, kowg jgn lupa kita kena amik exam sem nie dulu. Dah ar xsiment sem nie lg ssh dr sem2 lps. Aku hrp kowg maapkan ak lah spnjang kita kenal di UPSI. (cehhh… mcm sok lusa x jmp ja ayat ak nie) hahaha!!!

Akhir kata (hopefully), ak enjoy kwn ngn kowg sume, yg rasa bedosa ngn ak 2, cpt2 mintak maap ngan ak erk. Hahaha. Aku bkn jenis yg berdendam. NnT ak kawin ak jmput kowg sume. Satu g, raya jgn lupa dtg umah ak gak k....

Semekom!!!

3 ulasan:

ak 7 Ogos 2009 10:20 PTG  

blog nidh jadi tmpt tuk lauhkn perasaan lah plak..hmmmxpe lh...jgn dh hbs ni masing2 menyombongkn diri sdh lh...maklumlah bdk akaun skema katakan..

sygmamasygpapa 8 Ogos 2009 11:04 PTG  

rashid dah nak kawen rupenye.....

Tanpa Nama 9 Ogos 2009 7:26 PG  

pehh.. menangis... pengakuan eksklusif achit09..hehe

aku budak akaun

blog ni saje2 jea buat nk kumpul dak2 akaun yang skema yang ade kat upsi nie..so sape2 rase dia bdk akaun leh ah tinjau2 blog nie..